КВАЛИТЕТ

Денес, ЕУРОИНГ успева да го издигне имиџот за квалитет во очите на бројните клиенти што всушност е и своевидна гаранција за беспрекорната изработка и задоволството кај клиентите во исто време..

EУРОИНГ моментално е компанија која е во постојан развој и која претендира да да ресте и понатаму со што може да се види и од учеството на меѓународни тендери, постојаното зголемување на возниот парк како и зголемувањето на бројот на вработени како со високо квалификувана работна сила така и со нови стручни кадри кои се спремни да допринесат за развојот и осовременувањето на компанијата.

Нашето мото е непрестано да го зголемуваме капацитетот на производство, да ја подобриме нашата ефикасност како и да постигнуваме се подобри финансиски резултати.

excellent SME

EBA Licenca 2016 001  iqnet  iso1801  iso14001  ISO 001

 

Sample background

Цели на компанијата

Boss

- Осовременување на производството со употреба на нови еколошки прифатливи материјали;
- Рационална употреба на опремата, механизацијата и работната сила;
- Брзо и ефикасно завршување на задачите;
- Конкурентни цени на пазарот;
- Модернизација на технологијата на производство;
- Константно модернизирање на опремата и механизацијата како и
- Усовршување на техничкиот и административниот кадар.
- Зголемување на профитот

Тековни проекти:
-
Изградба на прочистителна станица за отпадни води Гевгелија.

Освен со успешната соработка во рамките на нашата држава, ЕУРОИНГ исто така може да се пофали и со успешна соработка со бројни странски компании и има остварено бројни успеси надвор од границите на нашата држава.

- Украина како подизведувачи на Гранит Скопје
- Чешка со основање на мешовита фирма (4) години

 

Мисија: Постојано работење на македонскиот пазар и интегрирање на меѓународниот пазар, развој на сопствени типски градежни проекти, создадавање на мотивирачки услови за работа на своите вработени и кооперантите, економска корист на сите учесници во работењето на ЕУРОИНГ, да ја одржиме позицијата на конкурентност во нашата дејност во Македонија и да создадеме чувство кај инвеститорите за доверлив и сигурен партнер..

Визија: Преку зголемен број на задоволни инвеститори, партнерство со водечки градежни компании, примена на современа технологија, работење по највисоки стандарди за квалитет и со високопродуктивна механизација да ја зголемиме довербата на инвеститорите и партнерите.

 

Посетете не

ул. Нова Локација Блокотехна бр. 16,
1480, Гевгелија, Македонија

Локација
Контактирајте не

Тел: +389 (034) 211-944
Факс: +389 (034) 211-942

Email: contact@euroing.com.mk
Работно време

Понеделник - Петок: 8h - 16h
Сабота: 10:00h - 13:00h

Недела: Затворено :)