ЕУРОИНГ Гевгелија

Изградба на станбени и нестанбени објекти

Контакт

Address:  ул. Нова Локација Блокотехна бр. 16. П. фах. 1480 Гевгелија, Македонија
Phone:  +389 (034) 211 944
Fax:  +389 (034) 211 942

 

Контакт форма

Испратете е-порака. Сите полиња со ѕвездичка (*) се задолжителни.
Посетете не

ул. Нова Локација Блокотехна бр. 16,
1480, Гевгелија, Македонија

Локација
Контактирајте не

Тел: +389 (034) 211-944
Факс: +389 (034) 211-942

Email: contact@euroing.com.mk
Работно време

Понеделник - Петок: 8h - 16h
Сабота: 10:00h - 13:00h

Недела: Затворено :)