Проект за подобрување на инфраструктурата на локалните патишта – Механизам за жалби и поплаки

 mehanizam

Во рамките на Проектот за подобрување на инфраструктурата на локалните патишта LRCP-9034-MK-RFB-A.2.1.1-T1-ДЕЛ (5) за Богданци ,Неготино и Конче кој се реализира од страна на Министерство за транспорт и врски со финансиска поддршка од Светска банка , ДГПТ ЕУРОИНГ Гевгелија започнува со градежните активности на овој проект.

 

Како дел од спроведувањето на проектот,обврзени сме да ја информираме јавност ,локалното население и останатите засегнати страни дека можат да земат активно учество преку Механизам за жалби и поплаки, а со тоа и самите да се вклучат во реализација на проектот.

Ѓраганите тоа можат да го сторат преку долунаведениот документ Механизам за жалби и поплаки преку примање на жалби и поплаки и нивно поцесуирање и решавање.

 

Образец за поплаки за целиот период на спроведување на проектотпоплаки за целиот период на спроведување на проектот

Посетете не

ул. Нова Локација Блокотехна бр. 16,
1480, Гевгелија, Македонија

Локација
Контактирајте не

Тел: +389 (034) 211-944
Факс: +389 (034) 211-942

Email: contact@euroing.com.mk
Работно време

Понеделник - Петок: 8h - 16h
Сабота: 10:00h - 13:00h

Недела: Затворено :)