Механизација и возен парк

 

mehanizacijamehanizacija2mehanizacija3

mehanizacija4

 

• Астра Кипери

mehanizacija astra kiperi

 

• Бетонсла база и сепарација ИНТЕР БЕТОН

Mehanizacija betonska baza i separacija INTER BETON

Посетете не

ул. Нова Локација Блокотехна бр. 16,
1480, Гевгелија, Македонија

Локација
Контактирајте не

Тел: +389 (034) 211-944
Факс: +389 (034) 211-942

Email: contact@euroing.com.mk
Работно време

Понеделник - Петок: 8h - 16h
Сабота: 10:00h - 13:00h

Недела: Затворено :)